Volné ubytování

Koruna Vysočiny vydává novou brožuru

DestinBrožuraační společnost Koruna Vysočiny zahájila rok 2019 vydáním nové brožury pro potenciální turisty. Ta bude v první fázi sloužit na veletrzích cestovního ruchu, následně bude distribuovaná i na další místa po celé České republice.


Na veletrhu cestovního ruchu GO a Regiontour v Brně v polovině ledna mohli návštěvníci i odborníci poprvé držet v rukou novou brožuru destinační společnosti Koruna Vysočiny. Brožura obsahuje základní informace o každé ze 7 oblastí destinace a tipy na ta nejzajímavější místa v každé i nich. Na konci brožury najdete i mapku se zaznačenými TOP 10 místy celé destinace.
„Na brožuře jsme pracovali mnoho týdnů a věříme, že splní svůj účel. Nesnažili jsme se obsáhnout v ní strohé výčty památek, ale spíše vystihnout atmosféru, která je pro naši destinaci typická. " komentuje Tereza Wolkerová, manažerka administrativy. Vydání brožury bylo záměrně směřováno do období veletrhů zaměřených na tématiku cestovního ruchu, kterých se Koruna Vysočina již tradičně účastní. V roce 2019 se destinační společnost účastní tří veletrhů v rámci České republiky. Jedním z nich byl již zmíněný GO a Regiontour v Brně. Následují pak Holiday World (21. – 24. 2. 2019) a cyklisticky orientovaný FOR BIKES (29. – 31. 3. 2019) v Praze. „Veletrhů se účastníme opět ve spolupráci s Vysočina Tourism, kteří finančně podpořili i vydání naší nové brožury. Za to patří organizaci velký dík a jsme rádi, že stále trvá naše vzájemná spolupráce," uvádí Michal Šmarda, předseda destinační společnosti Koruna Vysočiny.
Brožura je v elektronické podobně k dispozici i na webu www.korunavysociny.cz/ XXX

Více informací poskytne Tereza Wolkerová, manažer administrativy.
Koruna Vysočiny, z.s., kancelář managementu destinace
Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem
tel.: 776 308 072
kancelar@korunavysociny.cz
www.korunavysociny.cz

 

 

O Koruně Vysočiny

O KORUNĚ VYSOČINY
Jsme úžasná destinace od Žďárských vrchů po hrad Pernštejn. Naším cílem je přilákat a udržet si nové i stávající návštěvníky všech věkových kategorií po celém našem regionu.

O naší práci si můžete více přečíst zde. Naleznete tady informace o našem spolku, našich členech, marketingových aktivitách nebo projektech, které jsme s partnery pro vás připravili ...

 

Kontakt

Destinační společnost Koruna Vysočiny

Příční 405
593 01 Bystřice nad Pernštejnem

776 308 072
kancelar@korunavysociny.cz
IČ: 044 15 868

Regiony Koruny Vysočiny

Nahoru